perete despartitor
Pereti despartitori
aprilie 27, 2020
Produse
mai 1, 2020

Decorarea peretilor

pereti

Decorarea peretilor

 

Panouri decorative utilizate pentru decorarea peretilor

Utilizarea peretilor despartitori


perete despartitor

Panourile decorative sunt plăci individuale, confecționate din fibre naturale (HDF, MDF, PAL, lemn) și biodegradabile, aceasta oferind prima caracteristica in actiunile de protejarea a mediului pe care firma le are in vedere: adica sa opereze cu materie prima ecologica, nepoluanta, biodegradabila. MDF-ul (din engleză: Medium Density Fibreboard ) se obține din bușteni, dar și din resturi decojite care sunt lipite cu rășini și extrudate în plăci.

HDF este acronimul pentru High-Density Fiberboard care inseamna placa de fibre de inalta densitate. Acesta face parte din familia mai larga a placilor din lemn aglomerate adica PAL si MDF. Ca tehnologie de fabricatie se aseamna foarte mult cu cea a MDF-ului, dar este mult mai greu si mai rezistent datorita densitatii mari a fibrelor de lemn ce au fost puternic comprimate


perete despartitor

Descriere


perete despartitor

Panourile decorative sunt confectionate din HDF, MDF, PAL, lemn masiv ( ex. stejar, brad, cires, fag, etc.), avand diferite culori, si modele, in functie de solicitarile clientilor. Pot avea diferite dimensiuni, se montează ușor. Pot fi gravate la suprafata sau decupate in profunzime. Pot fi individuale, sau grupate împreună, panourile decorative formează modele, ieșite în relief sau plate.

Panourile decorative sunt de diferite dimensiuni, se montează foarte ușor, punând în evidență într-un mod plăcut anumite zone ale încăperii..

Așezate împreună, panourile decorative formează modele elegante, ieșite în relief sau plate, oferind un efect deosebit pereților si incaperilor. Sunt perfecte pentru locuinte, birouri, baruri, restaurante și chiar pereții hotelurilor.

perete despartitor