lumini
LUMINI AMBIENTALE
mai 2, 2020

GRAVURI

GRAVURI

GRAVURI

Modele


Utilizarea peretilor despartitori


perete despartitor

Destinatia panourilor decorative este vasta, aceste putand fi utilizate pentru:

separatoare de spatiu si placari pereti;

paravane decorative folosite pentru salile de restaurant sau pentru cantine;

panouri decorative traforate care delimiteaza o zona de birouri;

panouri volumetrice folosite ca si perete pentru spatiul birourilor;

paravan acustic folosit pentru office open space;

paravan decorativ compartimentat pentru interiorul unei locuinte;

paravan pentru dormitor: pat cu tablie iluminata;

panuri decorative folosite pentru dressing, garderoba hotel, pensiune;

paravan despartitor folosit ca separeu;


perete despartitor

Descriere


perete despartitor

Panourile decorative sunt confectionate din HDF, MDF, PAL, lemn masiv ( ex. stejar, brad, cires, fag, etc.), avand diferite culori, si modele, in functie de solicitarile clientilor. Pot avea diferite dimensiuni, se montează ușor. Pot fi gravate la suprafata sau decupate in profunzime. Pot fi individuale, sau grupate împreună, panourile decorative formează modele, ieșite în relief sau plate.

Panourile decorative sunt de diferite dimensiuni, se montează foarte ușor, punând în evidență într-un mod plăcut anumite zone ale încăperii..

Așezate împreună, panourile decorative formează modele elegante, ieșite în relief sau plate, oferind un efect deosebit pereților si incaperilor. Sunt perfecte pentru locuinte, birouri, baruri, restaurante și chiar pereții hotelurilor.

perete despartitor

Utilizarea panourilor decorative


Panourile 3D arhitecturale constituie alternativa moderna pentru compartimentarea open-space de birouri corporate sau impartirea pe camere a spatiilor deschise din locuintele rezidentiale. Placile decorative pot fi sculptate in relief sau traforate in profunzime rezultand astfel un panou ce poate fi utilizat inclusiv pentru tavan fals suspendat sau panou acustic. Formele ce pot fi decupate/texturate provin din geometrie, natura, mediu inconjurator sau muzica: patrate, cercuri, valuri, cifre, frunze, flori, copaci, note muzicale, etc. si care transpuse pe suprafata materialului redau ideea de miscare sau creeaza a treia dimensiune locului in care sunt amplasate.


Obiectele ornamentale 3D rezultate incanta privirea cu un efect vizual interesant, adauga stil, eleganta oricarui spatiu fie el birou, hol, bucatarie, baie, living sau dormitor, capteaza sursa de lumina si o reflecta asupra camerei transformand ambientul interior datorita unei palete largi de culori in care pot fi panourile.

Pe langa rolul practic si functional, amplasarea unui panou decorativ ca obiect ornamental artistic poate fi solutia inspirata pentru a difuza razele de lumina exterioara care patrund in camera. Birourile amenajate cu spatii deschise sunt in trend. Este bine pentru ca ne dau senzatia de libertate iar luminozitatea lor sentimentul de deschidere. Pentru designeri si arhitecti proiectarea acestor interioare este o adevarata provocare iar compartimentarea cu panouri decorative 3D si tavanele decorative suspendate raman solutia optima de amenajare avand o utilizare flexibila, usor de montat asigurand calitatea birourilor, intimitatea locului de munca, sau locuintei